Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Zoekt u een catering oplossing voor de Eurotier 2022?

Van 15 November t/m 18 November 2022 vindt in Hannover de toonaangevende vakbeurs voor de veehouderij plaats. Een beursdeelname is voor veel bedrijven sinds jaar en dag een terugkerende bezigheid.

Op basis van de laatste richtlijnen zowel nationaal als internationaal, hebben wij een strak coronaprotocol opgesteld. Dit zorgt ervoor dat we weer kunnen doen waar onze passie ligt: u veilig en verantwoord binnen de gestelde lokale regels ontzorgen tijdens uw beursdeelname aan de Eurotier.

Met ons unieke catering totaalconcept voor uw stand kunnen we u, uw personeel en uw relaties tot in de kleinste details verzorgen. Zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op wat u ongetwijfeld zo heeft gemist, het onderhouden van uw zakelijke relaties.

Met onze jarenlange ervaring in de internationale beurscatering zijn wij ervan overtuigd dat wij ook binnen ‘’het nieuwe normaal’’ het verschil kunnen maken.

 

Wij beschikken onder andere over:   

 

* Hostesses, culinair professionals of een allround cateringcrew
* Alle denkbare horeca apparatuur t.b.v. een bar- en/of keukeninrichting
* Glaswerk, servies en overige horeca benodigdheden
* Verrassende food & beverage concepten
* Transport en opslag gedurende de beurs

 


Wilt u dat wij met u meedenken over de invulling van de standcatering tijdens uw deelname aan de Eurotier? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze partymanagers staan ook dit beursseizoen voor u klaar! 

U kunt ons bereiken op 0183-820238 of per e-mail: info@youngevents.nl

©2019 Elementary Design