Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events verzorgt standcatering tijdens Intertabac 2017

Tijdens de Intertabac 2017 in Dortmund, zal Young Events opnieuw Nederlandse deelnemers ontzorgen op het gebied van catering. Deze beurs al jaren een vast onderdeel in het kleurrijke portefeuille Young Events als beurscatering professional. Inmiddels is zij al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs- en standcatering.
Met Young Events als catering professional aan uw zijde bent u ervan verzekerd dat het u en uw personeel werkelijk aan niets ontbreekt. In de ochtend wordt uw crew verwelkomd met de benodigde dosis cafeïne middels een van de heerlijke Nespresso variaties. Naarmate de dag vordert worden uw relaties voorzien van een drankje en hapje, kraakvers bereid met Nederlandse kwaliteitsproducten. Uw crew hoeft de innerlijke behoeften niet elders te stillen, wat resulteert in een hoge bezetting op de kostbare vierkante meters van uw stand.

Naast beurs- en standcatering is Young Events dé aangewezen partner om u te ondersteunen. Zo wordt u totaal ontzorgd in de voorbereiding, is op de beurs professionele cateringcrew aanwezig, worden uw klanten ontvangen door vriendelijke hostessen en verzorgen onze showkoks een perfecte presentatie van uw product.

Bent u benieuwd wat Young Events voor u kan betekenen op het gebied van beurscatering? Neem vrijblijvend contact met ons op!

©2019 Elementary Design