Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events verzorgt catering voor stands tijdens de Anuga 2017

Tijdens de Anuga Foodtec 2017 in Keulen, zal Young Events wederom diverse deelnemers ontzorgen op het gebied van catering. De Anuga Foodtec is al jaren een vaste beurs in de kleurrijke portefeuille van Young Events. Ondertussen is Young Events al weer ruim 15 jaar actief op het gebied van (inter)nationele beurs- en stand catering.
Met Young Events als catering professional aan uw zijde bent u óók weer op de Anuga Foodtec 2017 in Keulen ervan verzekerd dat het u en uw personeel werkelijk aan niets zal ontbreken!


Ter inspiratie:

In de ochtend wordt uw crew verwelkomd met de benodigde dosis cafeïne middels een van de heerlijke Nespresso koffie variaties. Naarmate de beursdag vordert worden uw relaties voorzien van een drankje en hapje, kraakvers verzorgt vanaf uw eigen stand met Nederlandse kwaliteitsproducten. Uw crew hoeft de innerlijke behoeften niet elders te stillen, wat resulteert in een hoge bezetting op de kostbare vierkante meters van uw stand.

Tot slot:

Young Events is op de Anuga dé aangewezen partner voor uw catering wensen. U wordt totaal ontzorgd in de voorbereiding, de uitvoer en het na-traject.
Wij opereren tijdens de beurs als een verlengstuk voor uw bedrijf, zodat u zich geheel kan richten op uw business!

Bent u benieuwd wat Young Events op de Anuga voor u kan betekenen op het gebied van beurs- en stand catering? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wij maken graag kennis met u.

©2019 Elementary Design