Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events uw catering partner op de Anuga in Keulen?

Van 9 tot en met 13 oktober 2021 vindt ’s werelds grootste beurs op het gebied van eten en drinken in de Koelnmesse plaats. Eindelijk mogen we in Keulen weer terugkeren voor de verzorging van diverse catering activiteiten voor verscheidende trouwe opdrachtgevers!Een beursdeelname is voor veel bedrijven sinds jaar en dag een terugkerend item. Young Events is blij dat het corona virus daar geen verandering in lijkt te gaan brengen.

Zoals iedereen houden ook wij rekening met de geldende corona maatregelen. Het protocol wat we hiervoor hebben opgesteld zorgt ervoor dat we weer kunnen doen waar onze passie ligt: u ontzorgen tijdens uw beursdeelname.

Met ons unieke catering totaalconcept voor uw stand kunnen we u, uw personeel en uw relaties tot in de kleinste details verzorgen. Zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op wat u ongetwijfeld zo heeft gemist, het onderhouden van uw zakelijke relaties.

Met onze jarenlange ervaring in de internationale beurscatering zijn wij ervan overtuigd dat wij ook binnen ‘’het nieuwe normaal’’ het verschil kunnen maken. Waar u ook naartoe gaat, onze enthousiaste crew van partymanagers, chef-koks, bedieningsmedewerkers en hostesses reist met u mee.

Wilt u dat wij met u meedenken over de invulling van de standcatering tijdens uw deelname aan de Anuga? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze partymanagers staan ook dit beursseizoen voor u klaar! 

U kunt ons bereiken op 0183-820238 of per e-mail: info@youngevents.nl

©2019 Elementary Design