Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events opnieuw aanwezig op Potato Europe

Tijdens de Potato Europe 2017 op 13 en 14 september in Emmeloord, zal Young Events diverse deelnemers ontzorgen op het gebied van catering. Deze beurs is inmiddels een vast onderdeel van het kleurrijke portefeuille van Young Events als beurscatering professional. Inmiddels is zij al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs- en standcatering.
Zo zullen onze koks de heerlijkste aardappelrecepten bereiden en zorgen onze hostesses voor een hartelijke ontvangst. De deelnemers worden voorzien van de benodigde dosis cafeïne middels een van de heerlijke Nespresso variaties. Naarmate de dag vordert worden ook de relaties voorzien van een drankje en hapje, kraakvers bereid met Nederlandse kwaliteitsproducten. Het resultaat is dat de crew hun innerlijke behoeften niet elders hoeft te stillen, wat de kostbare vierkante meters de stand continue bemand zijn.

Kortom: met Young Events als beurs- en standcatering professional aan uw zijde, ontbreekt het aan niets. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met een van onze partymanagers!

©2019 Elementary Design