Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events opnieuw aanwezig op Food Ingrediënts Europe in Frankfurt

Young events beurs-en standcatering ontzorgt de deelnemers aan de Food Ingrediënts Europe beurs van 28 tot 30 november 2017 weer op het gebied van catering. Al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs-en standcatering is Young Events er op de Food Ingredients in Frankfurt ook weer van de partij.
Met Young Events als uw cateringpartner bent u ervan verzekerd dat het u en uw personeel werkelijk aan niets ontbreekt. Onze goedlachse host-en hostesses verwelkomen uw crew met een heerlijke Nespresso variatie in de morgen. Naarmate de dag vordert wordt iedereen voorzien van een drankje en hapje, kraakvers bereid met Nederlandse kwaliteitsproducten. Dit alles zodat u en uw personeel alle tijd hebt voor uw relaties. De volledige verzorging resulteert in dat uw crew de innerlijke behoeften niet elders hoeft te stillen. Zo heeft u de hoogste bezetting op de kostbare vierkante meters van uw stand.

Naast beurs- en standcatering is Young Events dé aangewezen partner om u te ondersteunen. U wordt totaal ontzorgd in de voorbereiding, is op de beurs een professionele cateringcrew aanwezig en worden uw klanten ontvangen door vriendelijke hostesses.

Bent u benieuwd wat Young Events voor u kan betekenen op de Food Ingredients in Frankfurt op het gebied van beurs- en stand catering? Of wellicht tijdens een andere beurs?
Neem vrijblijvend contact met ons op!

©2019 Elementary Design