Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Young Events aanwezig op Fruit Attraction Madrid

Young events beurs-en standcatering ontzorgt de deelnemers aan de Food Attraction in Madrid van 18 tot en met 20 oktober 2017 weer op het gebied van catering. Al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs-en standcatering is Young Events op de Food Attraction in Madrid ook weer van de partij.
Met Young Events als uw cateringpartner bent u ervan verzekerd dat het u en uw personeel werkelijk aan niets ontbreekt. Een representatieve en ervaren host(-ess) voor uw stand? Of een bekwame en gastvrije kok voor de heerlijkste culinaire versnaperingen? Bij Young Events staat een kwalitatief sterke en goed getrainde crew voor u klaar! Laat u op hospitality gebied ontzorgen, zodat u zich kunt concentreren op uw product. Wij verzorgen u en uw gasten op professionele wijze. Zo zorgen we samen met u voor een optimale presentatie van uw bedrijf. Een formule die garant staat voor geslaagde beursdeelname!

Bent u benieuwd wat Young Events voor u kan betekenen op het gebied van beurs- en stand catering? Neem vrijblijvend contact met ons op!

©2019 Elementary Design