Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stand catering mogelijkheden voor de Food Ingrediënts 2022

Van 6 t/m 8 december 2022 vindt een zeer toonaangevende beurs op het gebied van food en beverage plaats. Voor de aankomende editie strijkt de Food Ingredients in Frankrijk neer op Parc des Expositions de Villepinte.    

 

Gedurende de beurs mag onze Young Events crew weer op verschillende stands de catering en hospitality gaan verzorgen. Enkele highlights gedurende de beurs? Samen met onze opdrachtgever hebben wij een uniek koffiebar concept ontwikkeld. De gasten kunnen van speciaal op maat gemaakte koffiecreaties genieten, gecombineerd met vers gebakken koffiegarnituren. Daarnaast verzorgen wij ook de showcooking voor de introductie van wederom een nieuw product.        

 

Wilt u in aanloop naar de Food Ingredients onbezorgd toewerken naar uw deelname? Wij denken graag met u mee over de invulling van de catering en hospitality op uw stand. Zo bent u ervan verzekerd dat u zowel in het voorproces als tijdens de uitvoering ontzorgd bent op het gebied van de hospitality en catering.  

 

 

Wij beschikken onder andere over:  

 

* Hostesses, culinair professionals of een allround cateringcrew
* Alle denkbare horeca apparatuur t.b.v. een bar- en/of keukeninrichting
* Glaswerk, servies en overige horeca benodigdheden
* Verrassende food & beverage concepten
* Transport en opslag gedurende de beurs  

 

 

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers.

©2019 Elementary Design