Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Kijkt u ondanks de corona crisis samen met ons met een creatieve blik vooruit?  

Kijkt u ondanks de corona crisis samen met ons met een creatieve blik vooruit?  

 

Ondanks dat de heftige corona uitbraak onze sector hard heeft geraakt en dus ook de nodige afgelastingen met zich mee heeft genomen, proberen wij het toch een positieve draai te geven. Doordat onze agenda even niet gevuld is met beurzen en events hebben wij meer tijd vrij. Tijd om interne processen verder aan te scherpen, vervroegde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, mooie nieuwe concepten te bedenken maar ook zeker om vooral vooruit te blijven kijken, kortom…van de nood maken wij bij zover als mogelijk een deugd!  

 

Bij ons houdt dat vooruitkijken voornamelijk in dat wij onze blik alvast verleggen voor de periode na de zomer. Nu een hoop beurzen en events verplaatst of gecanceld zijn verwachten wij voor de periode na de zomer een grote drukte. Om deze drukte zo goed als mogelijk op te kunnen vangen acteren wij alvast vooruit. Daarom kijken wij graag samen met u, met een positieve blik naar de periode waar hopelijk de rust weer grotendeels wedergekeerd is en de beurzen en events weer plaats mogen vinden.  

 

Dus bent u van plan om een event te gaan organiseren, gaat u deelnemen aan een beurs of kunt u onze gepassioneerde inzet elders gebruiken? Met ons Young Events team denken wij graag met u mee voor een passende invulling.  

 

U kunt zich natuurlijk voorstellen dat ook wij in deze periode weer staan te trappelen om samen met onze enthousiaste crew creatief voor u aan de slag te gaan. Samen met u naar de toekomst kijken doen wij uiteraard geheel vrijblijvend want ook wij weten niet hoe lang deze periode van onzekerheid aan gaat houden.  

 

Tot slot willen wij een ieder dank zeggen die ons afgelopen periode een attent bericht gestuurd heeft en wensen al onze relaties, medewerkers en toeleveranciers het beste in deze moeilijke tijd. Met elkaar hopen wij de economie weer op te laten bloeien en kijken wij uit naar een positieve toekomst met veel onvergetelijke beurzen en events.  

 

Voor een ieder die dit leest…houdt u vooral gezond, denk aan uw medemens en laten we vooral met elkaar gaan inzetten op een goede toekomst!

©2019 Elementary Design