Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het jaar van de SIAL; 'full service' catering mogelijkheden op een stand

Van 21 t/m 25 oktober vindt wederom de SIAL plaats in het Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte complex nabij Parijs.
Young Events zal tijdens de SIAL 2018 wederom aanwezig zijn voor de verzorging van diverse 'full service' catering activiteiten voor diverse (inter)nationale toonaangevende bedrijven en instellingen.
Inmiddels zijn wij al weer ruim 15 jaar marktleider op het gebied van (inter)nationale beurs-en stand catering. Onze zeer ruime ervaring resulteert in een hoge tevredenheid onder onze opdrachtgevers, waarbij wij als geen ander in staat zijn om al uw wensen en voorkeuren te vertalen naar een 'full service' stand catering formule op maat.

Met Young Events als catering professional aan uw zijde is succes verzekerd en kunt u op het gebied van horeca en hospitality onbezorgd toewerken naar uw beursdeelname aan de SIAL.


Een greep uit de haast onbeperkte catering mogelijkheden:

* Hostesses, culinair professionals of een allround cateringcrew
* Alle denkbare apparatuur t.b.v. een bar- en/of keukeninrichting
* Glaswerk, servies en overige horeca benodigdheden
* Verrassende food & beverage concepten
* Transport en opslag gedurende de beurs
* .....

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijkheden van een stand catering invulling voor uw beursdeelname tijdens de SIAL? Neem dan geheel vrijblijvend eens contact op met een van onze partymanagers!

©2019 Elementary Design