Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Fruit Logistica 2022 - catering op maat

Wegens de aanhoudende wereldwijde corona problematiek heeft de organisatie van de Fruit Logistica besloten om de beurs te verplaatsen naar April 2022.

De organisatie hecht grote waarde aan een beurs waar eenieder de mogelijkheid heeft om fysiek op de beursvloer aanwezig te kunnen zijn. 

 

Wij zijn uiteraard van mening dat een fysieke beurs van grote toegevoegde waarde is voor een bedrijf.

Ondernemen en relatiebeheer voor de hele markt op één centrale locatie biedt mooie kansen! 

 

Wij kunnen uw bedrijf of organisatie hierin trefzeker en coronaproof ondersteunen op het gebied van de catering en hospitality.

Laat u door ons ontzorgen in aanloop naar en tijdens de beurs. Wij bieden meerwaarde aan uw beursdeelname tijdens de beursdagen, zodat u zich volledig kan richten op uw relaties en bezoekers. 

 

Ons corona protocol voor een verantwoorde en veilige uitvoer van de hospitality- en catering activiteiten ligt gereed. Op basis van uw wensen en voorkeuren stellen wij een passende invulling voor u op.  

 

Professionele hostesses, showcooking activiteiten, food & beverage verzorging, een standparty / totale catering verzorging…. of een professioneel Nespresso koffie concept voor uw eigen stand? Wij geven graag vorm aan uw catering wensen tijdens de aankomende editie van de Fruit Logistica 2022. 

 

Benader ons geheel vrijblijvend om meer te weten te komen op info@youngevents.nl of via de telefoon op 0183 820238.

©2019 Elementary Design