Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De wereld staat op zijn kop

Nu het COVID-19 (coronavirus) wereldwijd een ontzettend groot negatief effect heeft op alle sectoren, hebben ook de beurzen, evenementen en de algehele horeca een grote klap te verduren gekregen. Onze sector staat de komende periode volledig op hold en dat is voor Young Events ook aan de orde van de dag. 

 

Helaas zien wij dus ook dat een aantal mooie beurzen en evenementen de komende periode vervallen. Dit vinden wij natuurlijk bijzonder jammer, maar de gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en bezoekers staat natuurlijk altijd voorop. Ook wij doen er momenteel alles aan om verdere verspreiding van het virus in onze omgeving te voorkomen. Waar wij vanuit huis kunnen werken zullen wij dat zoveel mogelijk doen. Bestaande afspraken tot 6 april kunnen wij helaas niet fysiek door laten gaan maar via een videogesprek, telefonisch of per mail zijn wij natuurlijk bereikbaar voor u. 

 

Deze omme slag neemt een onzekere periode met zich mee waarin wij momenteel druk aan het schakelen zijn en de berichtgeving afwachten voor de langere termijn. Met name bij de internationale beurzen zien wij nu al een beweging ontstaan, waarbij veel beurzen naar het najaar worden verschoven. Deze tendens is zeer begrijpelijk, maar voor alle toeleveranciers in de beurswereld zeker ook uitdagend. 

 

In een tijd dat wij uitvoerend op een zeer laag pitje opereren, zetten wij onze blik alvast op de toekomst. Op het moment dat wij weer van start mogen, staan wij weer voor u klaar om u te voorzien van onze service en kwaliteit.

 

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot snel.

©2019 Elementary Design