Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

De IFFA 2022 komt dichterbij...

Van 14 t/m 19 mei opent de internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie weer haar deuren. Ondanks de wereldwijde corona perikelen hebben wij er vertrouwen in dat deze editie doorgang kan gaan vinden. Wij hebben onze corona protocollen voor een veilige en verantwoorde manier van cateren ondertussen op diverse andere internationale beurzen succesvol weten toe te passen.

 

Wilt u net als verschillende nationale- en internationale opdrachtgevers gebruik maken van de hospitality- en cateringservice van Young Events Partyservice? Onze ruime ervaring met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en beurslocaties resulteert in een hoge tevredenheid, waarbij wij als geen ander in staat zijn om al uw wensen te vertalen naar een ‘full service” standcatering formule op maat.

Met de ondersteuning en service van Young Events bent uw zowel in het voorproces als gedurende de uitvoering ontzorgt op het gebied van catering en hospitality.
Een greep uit onze uitgebreide catering mogelijkheden tijdens de IFFA:


• Professionele catering crew, hostesses, (show)koks
• Alle denkbare inrichting ten behoeven van een bar- en/of keukeninrichting
• Culinaire Food & Beverage concepten
• Transport en opslag gedurende de beurs
• Alles geheel uitgevoerd in lijn met de actuele lokale corona voorschriften

Wilt u nog meer resultaat halen uit uw beursdeelname? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met een van onze projectmanagers. Wij denken graag met u mee over de invulling van de hospitality service aan boord van uw stand.

©2019 Elementary Design