Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Catering verzorging tijdens de Ambiente 2022

Van 11 februari t/m 15 februari 2022 vindt in Frankfurt ’s werelds meest toonaangevende beurs op het gebied van consumentengoederen plaats. Een beursdeelname is voor veel bedrijven sinds jaar en dag een terugkerende bezigheid. Ondanks de huidige corona pandemie, merken wij dat er een grote behoefte blijft aan fysieke beursdeelnames.

Op basis van de laatste richtlijnen zowel nationaal als internationaal, hebben wij een strak coronaprotocol opgesteld. Dit zorgt ervoor dat we weer kunnen doen waar onze passie ligt: u veilig en verantwoord binnen de gestelde lokale regels ontzorgen tijdens uw beursdeelname.

Met ons unieke catering totaalconcept voor uw stand kunnen we u, uw personeel en uw relaties tot in de kleinste details verzorgen. Zodat u zich alleen maar hoeft te focussen op wat u ongetwijfeld zo heeft gemist, het onderhouden van uw zakelijke relaties.

Met onze jarenlange ervaring in de internationale beurscatering zijn wij ervan overtuigd dat wij ook binnen ‘’het nieuwe normaal’’ het verschil kunnen maken. Waar u ook naartoe gaat, onze enthousiaste crew van partymanagers, chef-koks, bedieningsmedewerkers en hostesses reist met u mee.

Wilt u dat wij met u meedenken over de invulling van de standcatering tijdens uw deelname aan de Ambiente? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze partymanagers staan ook dit beursseizoen voor u klaar! 

U kunt ons bereiken op 0183-820238 of per e-mail: info@youngevents.nl

©2019 Elementary Design