Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Catering oplossingen voor de Transport Logistic München 2017

Tijdens Transport Logistic beurs in München van 9 tot en met 12 mei 2017 zal Young Events Nederlandse deelnemers ontzorgen op het gebied van catering. Deze beurs is een nieuwe aanwinst in het al kleurrijke portefeuille Young Events als beurscatering professional. Inmiddels is zij al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs- en standcatering.
Met Young Events als catering professional aan uw zijde bent u ervan verzekerd dat het u en uw personeel werkelijk aan niets ontbreekt. In de ochtend wordt uw crew verwelkomd met de benodigde dosis cafeïne middels een van de heerlijke Nespresso variaties. Naarmate de dag vordert worden uw relaties voorzien van een drankje en hapje, kraakvers bereid met Nederlandse kwaliteitsproducten. Uw crew hoeft de innerlijke behoeften niet elders te stillen, wat resulteert in een hoge bezetting op de kostbare vierkante meters van uw stand.

Naast beurs- en standcatering is Young Events dé aangewezen partner om u te ondersteunen. Zo wordt u totaal ontzorgd in de voorbereiding, is op de beurs professionele cateringcrew aanwezig en worden uw klanten ontvangen door vriendelijke hostessen.

Bent u benieuwd wat Young Events voor u kan betekenen op het gebied van beurscatering? Neem vrijblijvend contact met ons op!

©2019 Elementary Design