Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Beurs- en standcatering verzorging van Young Events tijdens MWC19 in Barcelona

Beurs- en standcatering verzorging van Young Events tijdens MWC19 in Barcelona
Van 25 tot en met 28 februari 2019 vindt in Barcelona de 32e editie van het MWC19 (voormalig Mobile World Congress) plaats. Gedurende deze week staat Barcelona volledig in het teken van telecom.Tijdens deze beurs zullen de ruim 2400 bedrijven de nieuwste technologieën en producten zoals, smartphones, tablets en wearables ten toon spreiden.

Wilt u net als verschillende nationale en internationale opdrachtgevers gebruik maken van de hospitality- en cateringservice van Young Events Partyservice? Onze ruime ervaring met een grote diversiteit aan opdrachtgevers en beurslocaties resulteert in een hoge tevredenheid, waarbij wij als geen ander in staat zijn om al uw wensen te vertalen naar een ‘full service” standcatering formule op maat.

Met de ondersteuning en service van Young Events bent uw zowel in het voorproces als gedurende de uitvoering ontzorgt op het gebied van catering en hospitality.
Een greep uit onze uitgebreide catering mogelijkheden tijdens de MWC19:
• Professionele catering crew, hostess, (show)koks
• Alle denkbare inrichting ten behoeven van een bar- en/of keukeninrichting
• Culinaire Food & Beverage concepten
• Transport en opslag gedurende de beurs
• …..

Wilt u nog meer resultaat halen uit uw beursdeelname? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact op met een van onze Projectmanagers. Wij denken graag met u mee over de invulling van de hospitality service aan boord van uw stand.

©2019 Elementary Design