Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Young Events verzorgt catering op uw stand op SIAL Paris 2024!
Wilt u meer resultaat halen uit uw beursdeelname op de aankomende SIAL beurs in Parijs?
Catering op Uw Stand tijdens Breakbulk Europe in Ahoy Rotterdam!
Ontdek de unieke cateringmogelijkheden van Young Events voor uw stand op de aankomende Breakbulk Europe beurs in Ahoy Rotterdam!
Catering op maat voor uw stand tijdens de Aquatech?
Wilt u meer resultaat halen uit uw beursdeelname en ontzorgt worden op het gebied van catering & hospitality?
overige nieuwsitems:
Young Events kijkt vooruit naar de Fi Europe 2023 voor standcatering
Gedurende de FiEurope mag onze Young Events crew weer op diverse stands de catering en hospitality gaan verzorgen.
Creëren van meerwaarde tijdens de Anuga met standcatering?
De Anuga in Keulen komt er weer aan en dat wil zeggen dat wij samen met onze opdrachtgevers druk bezig zijn met meerwaarde creëren tijdens de beurs.
Creëren van meerwaarde tijdens uw beursdeelname met ons fullservice cateringconcept?
Met ons unieke fullservice cateringconcept voor uw stand kunnen we u, uw personeel en uw relaties tijdens een beurs tot in de kleinste details verzorgen.
Catering tijdens de Potato Europe 2022
Deze beurs is inmiddels een vast onderdeel gebleken van onze omvangrijke beursagenda als catering professional.
Zoekt u een catering oplossing voor de Eurotier 2022?
Onze crew van Young Events zal gedurende de Eurotier beurs in Hannover aanwezig zijn voor de verzorging van de catering en hospitality op diverse stands.
Stand catering mogelijkheden voor de Food Ingrediënts 2022
Wilt u in aanloop naar de Food Ingrediënts onbezorgd toewerken naar uw deelname? Wij denken graag met u mee over de invulling van de catering en hospitality op uw stand.
De IFFA 2022 komt dichterbij...
Met de ondersteuning en service van Young Events bent uw zowel in het voorproces als gedurende de uitvoering ontzorgt op het gebied van catering en hospitality.
Fruit Logistica 2022 - catering op maat
Wij kunnen uw bedrijf of organisatie tijdens de Fruit Logistica 2022 trefzeker en coronaproof ondersteunen op het gebied van de catering en hospitality.
Op weg naar een eventvol 2022
Mogen we in 2022 dan eindelijk weer gaan doen, waar wij zo graag druk mee willen zijn?
Catering verzorging tijdens de Ambiente 2022
Wilt u dat wij met u meedenken over de invulling van de standcatering tijdens uw deelname aan de Ambiente? Lees dan verder...
Young Events uw catering partner op de Anuga in Keulen?
Met onze jarenlange ervaring in de internationale beurscatering zijn wij ervan overtuigd dat wij ook binnen ‘’het nieuwe normaal’’ het verschil kunnen maken. Waar u ook naartoe gaat, onze enthousiaste crew van partymanagers, chef-koks, bedieningsmedewerkers en hostesses reist met u mee.
Corona proof catering tijdens de Food Ingredients in Frankfurt
Met ons unieke catering totaalconcept voor uw stand kunnen we u, uw personeel en uw relaties tot in de kleinste details verzorgen.
Wij brengen de kerst bij u naar het bedrijf!
Het is even stil geweest maar dat heeft een reden, achter de schermen zijn wij ontzettend druk geweest met een nieuw concept. Wat het precies gaat worden dat hoort u binnenkort. Wat wij al wel prijs kunnen geven is dat wij een spetterende coronaproof oplossing hebben voor uw bedrijf rondom de kerstdagen. 
De temperaturen stijgen en dat bekent tijd voor een nieuw concept.
Yes, de temperaturen beginnen weer te stijgen en dat betekend ook dat de zomervakantie er weer aan zit te komen.
Wij staan te trappelen om weer aan de slag te gaan, nu nog groen licht van premier Rutte.
Wij staan te trappelen om weer aan de slag te gaan, nu nog groen licht van premier Rutte.De economie begint langzaam weer te draaien en zo starten vele sectoren om ons heen weer op. Echter staat de beurzenbranche nog steeds in de wachtstand tot er een besluit komt.
Young Events pakt door en stelt hospitality protocol op voor de 1,5 meter norm tijdens beurzen
Het zal ondertussen voor ons allemaal glashelder zijn; de anderhalvemeter-norm zal voorlopig de maatstaaf worden. Met dit vooruitzicht is internationale beurscateraar Young Events voortvarend van start gegaan om de algehele hospitality op een beursstand op een verantwoorde en veilige manier te laten plaatsvinden. Deze werkwijze wordt nu vastgelegd in een werkbaar hospitality protocol, waarbij o.b.v. de stand grootte en indeling maatwerk kan worden geboden binnen de anderhalve meter- samenleving.
Kijkt u ondanks de corona crisis samen met ons met een creatieve blik vooruit?  
Ondanks dat de heftige corona uitbraak onze sector hard heeft geraakt en dus ook de nodige afgelastingen met zich mee heeft genomen, proberen wij het toch een positieve draai te geven. Doordat onze agenda even niet gevuld is met beurzen en events hebben wij meer tijd vrij. Tijd om interne processen verder aan te scherpen, vervroegde onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, mooie nieuwe concepten te bedenken maar ook zeker om vooral vooruit te blijven kijken, kortom…van de nood maken wij bij zover als mogelijk een deugd!
De wereld staat op zijn kop
Nu het COVID-19 (coronavirus) wereldwijd een ontzettend groot negatief effect heeft op alle sectoren, hebben ook de beurzen, evenementen en de algehele horeca een grote klap te verduren gekregen. Onze sector staat de komende periode volledig op hold en dat is voor Young Events ook aan de orde van de dag. 
Young Events verzorgt de catering tijdens de Food Ingredients in Parijs
Van 3 t/m 5 december 2019 vindt in Parijs ’s werelds meest toonaangevende beurs op het gebied van food en beverage plaats. Dit jaar strijkt de Food Attraction in Frankrijk neer op Parc des Expositions de Villepinte.
Zo creëerden wij samen met Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen een IKG bijeenkomst met een culinaire hoogtepunt
Afgelopen week was het prachtige kantoor van Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen in Dalem het podium voor de IKG ondernemersvereniging. Een avond gevuld met interessante sprekers, afgetrapt door Jenno van Ekeren en met als hoogtepunt de interactieve presentatie van scheidsrechter Bas Nijhuis.   
Zo creëren wij met onze cateringconcepten meerwaarde tijdens de Fruit Logistica
De Fruit Logistica in Berlijn staat alweer voor de deur en dat wil zeggen dat wij samen met onze opdrachtgevers druk bezig zijn met meerwaarde creëren tijdens de beurs.
Een voordelig bedrijfsevent organiseren? Maak slim gebruik van de werkkostenregeling
Let’s get right to the case want wie wil er nu niet een voordelig event voor medewerkers organiseren? Of u nu al bekent bent met de regeling of niet, een ding is zeker door uw event op de juiste manier te organiseren kunt u een hoop geld besparen.
Young Events ontzorgd haar opdrachtgevers tijdens 100 jarig bestaan Anuga
Met een grote glimlach kijken wij terug op een bijzonder mooie week voor onze opdrachtgevers in Keulen. Met ruim elf hallen gevuld door enthousiaste standhouders, is de Anuga ’s werelds grootste beurs op het gebied van eten en drinken.
Young Events verzorgd AV en entertainment feestweek Giessen-Oudekerk
De vakantie is weer voorbij en dat betekent dat wij weer volop in bedrijf zijn. Afgelopen week verzorgden wij het entertainment en de AV voor de fantastische feestweek van Oranje vereniging Giessen-Oudekerk.
Young Events verzorgt catering tijdens Europort 2019
Van 5 t/m 8 november 2019 vindt in de wereldhavenstad Rotterdam de toonaangevende vakbeurs Europort plaats. Ahoy Rotterdam is ook dit jaar weer het toneel voor special purpose schepen. Gedurende de beurs is onze professionele Young Events crew aanwezig voor het verzorgen van de catering en hospitality op de stands.
Young Events wederom actief op de Anuga 2019
Van 5 tot en met 9 oktober 2019 vindt ’s werelds grootste beurs op het gebied van eten en drinken plaats. In deze vijf dagen zullen meer dan 7400 bedrijven exposeren en ruim 165.000 bezoekers de Anuga in Keulen bezoeken. Ook dit jaar zal Young Events aanwezig zijn om als cateringpartner onze diverse opdrachtgevers te ontzorgen op het gebied van catering & hospitality.
Verrassende culinaire verzorging gedurende IFFA 2019
De laatste containers worden momenteel uitgeladen van een ontzettend leuke week in Frankfurt am Main. Tijdens de IFFA 2019 hebben wij gedurende zes dagen op 's werelds leidende beurs in de vleesindustrie,
Wanen uw klanten zich volledig ontzorgd bij u over de vloer tijdens de Iffa 2019 in Keulen?
Met nog iets meer dan twee maanden te gaan staat de Iffa 2019 in Keulen weer voor de deur. Van 4 tot 9 mei opent de internationale toonaangevende beurs voor de vleesindustrie weer haar deuren.
Young Events Partyservice ruim vertegenwoordigt op de Fruit Logistica 2019
Wat een prachtige klus, met grote tevredenheid kijken wij terug op de Fruit Logistica 2019. Afgelopen week hebben wij met onze enthousiaste crew een omvangrijk aantal stands verdeeld over maar liefst vijf hallen mogen verzorgen.
Beurs- en standcatering verzorging van Young Events tijdens MWC19 in Barcelona
Uw beursdeelname aan de MWC19 naar een nog hoger niveau tillen? Young Events denkt graag met u mee voor het verzorgen van de hospitality op uw stand.
Young Events verzorgt welkomsavond nieuwe inwoners Gorinchem
Afgelopen maand heeft Young Events voor het 4e jaar op rij samen met de Gemeente Gorinchem haar nieuwe inwoners mogen verwelkomen.
Uw stand catering tijdens de Intertabac 2018 naar een hoger catering niveau?
Tijdens de aankomende editie van de Intertabac zal Young Events aanwezig zijn voor de verzorging van stand catering activiteiten. Heeft u ook interesse in onze catering mogelijkheden tijdens de Intertabac?
Young Events Partyservice óók aangewezen partner voor uw bedrijfsevenement
Vanaf de eerste organisatorische handelingen tot aan de uitvoer en begeleiding van een event, gevolgd door de afbouw. Geheel onder supervisie van Young Events: ontzorgen tot in elk detail zit in ons DNA!
Het jaar van de SIAL; 'full service' catering mogelijkheden op een stand
Dit najaar vindt de SIAL plaats in Parijs. Al vele jaren is Young Events op de SIAL ruim vertegenwoordigd om voor de diverse opdrachtgevers de catering op de stand te mogen verzorgen. Heeft u ook behoefte aan catering tijdens de SIAL?
Young Events verzorgt de beurscatering op de Fruit Attraction in Madrid
Al weer voor derde keer zal Young Events gaan afreizen richting Madrid om de beurs- en stand catering te gaan verzorgen tijdens de aankomende editie van de Fruit Attraction. Een mooie uitdaging ligt in het verschiet!
Young Events actief met stand catering tijdens de Eurotier 2018
Young Events keert terug in Hannover en zal voor diverse opdrachtgevers een 'full service' stand catering concept ten uitvoer gaan brengen. Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden?
Stand catering tijdens de PLMA 2018 in Amsterdam?
Tijdens de aankomende editie van de PLMA zal Young Events voor diverse opdrachtgevers de dagelijkse stand catering gaan verzorgen. Heeft u ook interesse in onze catering mogelijkheden tijdens de PLMA?
Stand catering tijdens de VIV Europe 2018 in Utrecht?
Tijdens de aankomende editie van de VIV Europe zal Young Events aanwezig zijn voor de verzorging van diverse stand catering activiteiten. Heeft u ook interesse in onze catering mogelijkheden tijdens de VIV Europe?
Young Events beurscatering tijdens de Fruit Logistica 2018 in Berlijn
Tijdens de Fruit Logistica 2018 in Berlijn, die van 7 - 9 februari plaats zal vinden, zal Young Events wederom dé aangewezen catering partner zijn.
Kijk u ook uit naar een winter BBQ?
Barbecueën brengt gezelligheid met zich mee. Het word geassocieerd met warme, lange zomeravonden. Heeft u weleens aan een winter BBQ gedacht?
Nieuwjaarsborrel
De feestdagen staan al bijna weer voor de deur. Neem een moment om gezamelijk terug te blikken en kijk vooral wat voor moois er het komende jaar te gebeuren staat tijdens een nieuwjaarsborrel!
Young Events aanwezig tijdens Europort 2017
Young Events is tijdens de Europort 2017 aanwezig als cateringpartner. Deze beurs, ditmaal op eigen bodem, is een nieuwe aanwinst in de al kleurrijke portefeuille van Young Events.
Young Events aanwezig op Fruit Attraction Madrid
Young Events opnieuw aanwezig met beurs- en standcatering op Food Attraction in Madrid!
Young Events opnieuw aanwezig op Food Ingrediënts Europe in Frankfurt
Al ruim 15 jaar onderscheidend op het gebied van internationale beurs- en standcatering is Young Events op de Food Ingrediënts Europe in Frankfurt ook weer van de partij!
Young Events verzorgt standcatering tijdens Intertabac 2017
Opnieuw ontzorgt Young Events verschillende opdrachtgevers op het gebied van beurs- en standcatering. De Intertabac 2017 in Dortmund wordt zo gegarandeerd een succes!...
Young Events opnieuw aanwezig op Potato Europe
Young Events zal als beurs- en standcatering professional opnieuw deelnemers aan de Potato Europe ontzorgen op het gebied van catering...
Young Events verzorgt catering voor stands tijdens de Anuga 2017
Opnieuw ontzorgt Young Events verschillende opdrachtgevers op het gebied van beurs- en stand catering. De Anuga 2017 in Keulen wordt zo gegarandeerd een succes!...
Catering oplossingen voor de Transport Logistic München 2017
Tijdens Transport Logistic beurs in München van 9 tot en met 12 mei 2017, biedt Young Events totaaloplossingen op het gebied van catering...
Stand catering op de Interpack 2017 Düsseldorf
Tijdens de Interpack in Düsseldorf van 4 tot 10 mei 2016, zal Young Events een aantal Nederlandse deelnemers totaal ontzorgen op het gebied van catering...
Gelukkig 2017!
Het nieuwe jaar is begonnen! Een jaar met nieuwe kansen en uitdagingen. Young Events wenst u het beste voor 2017...
Prettige Feestdagen
Young Events wenst u prettige feestdagen en een spetterend 2017. Ook in het nieuwe jaar staan wij weer voor u klaar...
Beurscatering bij M.A.D.E. 2017 in Parijs
Tijdens M.A.D.E. beurs in Porte de Versailles, Parijs, op 28 en 29 maart 2017 zal Young Events Nederlandse deelnemers ontzorgen op het gebied van catering...
Young Events ontzorgt op de Fruit Logistica 2017
Young Events ontzorgt ook in 2017 door middel van beurs- en standcatering, professionele crew en hostessen deelnemende bedrijven op de Fruit Logistica...
Kerst- of nieuwjaarsborrel op uw locatie!
Sprankelend de kerst vieren en het jaar uit met Young Events als catering partner!
Nieuw Nespresso Concept
Young Events ziet als geen ander het belang van kwaliteitskoffie tijdens beursdagen...
Beurscatering tijdens Intertabac 2016
Tijdens de Intertabac beurs te Dortmund, die zal plaatsvinden van 16 tot 18 september 2016, is Young Events wederom aanwezig...
Young Events in het nieuw: Nieuw pand… Nieuwe website!
Zoals u wellicht al heeft opgemerkt is de website van Young Events in een nieuw jasje gestoken...
Nieuwe thuishaven voor Young Events!
Wij kunnen u met plezier mededelen dat Young Events vanaf september werkzaam zal zijn vanaf de Azewijnseweg 4-6 te Vuren...
Beurscatering voor Food Professionals bij Sial Parijs
Gedurende deze beurs waar alle nieuwe trends op het gebied van ‘Food’ worden gepresenteerd...
Beurscatering bij EuroTier Hannover
Van 15 tot 18 november 2016 zal Young Events haar partners verzorgen op het gebied van beurs- en standcatering...
Beurscatering in Madrid! Fruit Attraction 2016
De groeiende populariteit van ons full-service beurscatering concept tijdens de Fruit Logistica heeft ervoor gezorgd dat...
Ook de bedrijfswagens van Young Events koersen naar de IAA te Hannover
Tijdens de IAA Commercial Vehicles beurs in Hannover, van 22 tot 29 september 2016...
Beurscatering van Young Events bij IFFA 2016, Frankfurt
Young Events heeft afgelopen editie van de IFFA haar partners ondersteund op het gebied van beurscatering en standcatering...
Young Events Partyservice op tv!
Recent hebben wij een schitterend 60-jarig jubileum event mogen organiseren en volledig mogen uitvoeren...
Full service standcatering
Voor toonaangevende bedrijven en overheidsinstellingen zijn wij al jaren de aangewezen cateringpartner.
Catering op de Fruit Logistica 2015
Inmiddels is Young Events een gevestigde en vertrouwde naam bij de Nederlandse deelnemers van de Fruit Logistica.
Young Events internationale standcatering op de Anuga 2017 in Keulen
Young Events ontzorgt u op professionele wijze tijdens de Anuga 2017 in Keulen
©2019 Elementary Design