Bedankt voor uw interesse in Young Events, één van onze projectmanagers neemt zo snel mogelijk contact met u op.
Bel mij terug
Hartelijk dank, uw gegevens zijn goed ontvangen...
We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Vredo op Agri Technica
Recent hebben wij met één van onze vertrouwde opdrachtgevers een interview afgelegd over onze samenwerking op de Agri Technica.
Lees verder...
Een omvangrijk event op de zaak
Recent hebben wij voor een van onze vertrouwde opdrachtgevers een sfeervol personeelsfeest mogen verzorgen.
Lees verder...
7 tips om uw beursdeelname tot een succes te maken
Helaas stoeien nog te veel bedrijven met de investering omzetten naar een succes. Laat ons u dan op weg helpen....
Lees verder...
Beursdeelnames zijn een belangrijk onderdeel van de marketingmix maar vergeet het belangrijkste punt niet!
Dat deelnemen aan een beurs tot op heden een belangrijk onderdeel is van de marketingmix hebben wij tijdens onze werkzaamheden al keer op keer mogen ervaren. Zakenblad Forbes publiceerde een interessant artikel van Henry de Vries, CEO van Indiebooks en auteur van meer dan 300 businessbooks, waarin dit wederom werd bevestigd.
Lees verder...
Zo creëerde Young Events samen met de Medical Export Group in korte tijd een onvergetelijk openingsfeest
Door de aanhoudende groei was het tijd om een groter jasje aan te trekken en de wens ontstond om dat op gepaste wijze te vieren. Lonneke Kamsteeg, Office en Facility Coördinator vertelt over haar ervaring met Young Events Partyservice rondom de opening van het prachtig nieuwe bedrijfspand van The Medical Export Group (MEG).
Lees verder...
Drie tips voor het creëren van meerwaarde tijdens de Anuga 2019
Drie tips voor het creëren van meerwaarde tijdens de Anuga 2019. De zomer is officieel nog niet begonnen maar de voorbereidingen omtrent de Anuga in oktober zijn voor vele van u al van start gegaan. Tijdens s ‘werelds grootste beurs op het gebied van eten en drinken zullen van 5 tot en met 9 oktober 2019 meer dan 7400 bedrijven exposeren en ruim 165.000 bezoekers Keulen aandoen. Hoe gaat uw bedrijf net dat extra’s bieden waarmee u uw huidige en potentiele klanten doet verbazen?
Lees verder...
De manier waarop Interfood Group de kwaliteit van haar beursdeelname verhoogde
De Interfood Groep is een van de leidende mondiale zuivel leveranciers, met een distributie van ruim 900.000 MT aan zuivelproducten per jaar. Interfood levert zuivelproducten en diensten aan o.a. de voedingsmiddelenindustrie zoals: melkpoeders, boter, kaas, zuivel proteïnen, zuigelingen voeding en vloeibare melk. Het bedrijf dat in 2020, 50 jaar bestaat, vertelt over haar ervaring met Young Events Partyservice als catering en hospitality partner tijdens verscheidene beursdeelnames.
Lees verder...
©2019 Elementary Design